Seitsemän hylättyä koiranpentua pelastettiin autoilta saarelta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadassa on pelastettu yhteensä seitsemän karvasta tosielämä Robinson Crusoeta. Autiolta saarelta löydettiin nimittäin kokonainen pesue hylättyjä koiranpentuja.

Paikallinen veneilijä Junior Cook oli ystävänsä kanssa kuullut outoja ääniä Cross Lake -järvellä sijaitsevalta asumattomalta saarelta. Niiden aiheuttajaksi paljastui seitsemän neljän kuukauden ikäistä koiranpentua.

Miehet antoivat koirille kaiken mukanaan olleen ruoan ja ottivat yhteyttä Winnipegin Norway House -eläinkotiin. Sen johtaja Vanderkhove nimesi koirat CBC-uutissivuston mukaan Gilligan’s Island -sarjan haaksirikkoisten hahmojen mukaan.

Huskyn ja labradorinnoutajan risteytykseksi uskottujen koiranpentujen alkuperä on edelleen mysteeri. Saari sijaitsee noin 25 minuutin venematkan päässä lähimmästä asutuksesta. Pian adoptoitavaksi tulevien koiranpentujen elämää päästään seuraamaan Norway Housen Facebook-sivulla.

 

Stranded, starving Pups

Awful thing to watch. :(Stranded on an island and starving, these 7 older pups were heard screaming.How they got there? No one knows. No mother can be seen around. :(Rescue efforts are underway to get them pulled off the island by boat, near Cross Lake,MB.The boater fed them, took video and is going to help us bring these poor things in.

Publiée par Norway House Animal Rescue sur Lundi 30 juillet 2018

Saving 7 puppies on an island

Rescue efforts are underway to save seven puppies abandoned on a uninhabited Island near Cross Lake Manitoba.A Cross Lake volunteer contacted Debra and passed along a phone number of a boater who came across seven abandoned starving puppies on an uninhabited Island, monday afternoon.NHARN has secured kennels and food that the boater (Jr. Cook) and friend picked up and now delivered to the starving puppies. Mr. Cook also brought them his dog house to keep them safe as we work on getting them out. The puppies need time to adjust again to humans. Efforts will be to focus on rehabiliting the pups and removing them from the island.We are driving up to get them!Donations for this combined effort with on site advocates and volunteers to norwayhouseanimalrescue@gmail.comor PayPal link on our page.**This Is How We Do It folks. Focus on stabilizing the dogs by ensuring they have food Water Shelter and then focus on removal**

Publiée par Norway House Animal Rescue sur Mardi 31 juillet 2018

7 abandoned puppies on an island

Who looks happy to see their rescuers?The 'Gilligan's Island crew is!Operation 'Gilligans Island' is underway.Another visit with feeding late this afternoon.Donations for this combined effort with on site advocates and volunteers to norwayhouseanimalrescue@gmail.comor PayPal link on our page.**This Is How We Do It folks.**Focus on stabilizing the dogs by ensuring they have food water shelter and then focus on removal**

Publiée par Norway House Animal Rescue sur Mercredi 1 août 2018

The Skipper is approximately 4 times the size of Mary Ann.The Skipper and Gilligan love each other and hang out.Mary…

Publiée par Norway House Animal Rescue sur Dimanche 5 août 2018