Demi Lovato kiittää tuesta – keskittyy nyt vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman menestyneimpien laulajattarien joukkoon lukeutuva 25-vuotias Demi Lovato on päihderiippuvainen. Nainen sai selätettyä addiktionsa kuuden vuoden ajaksi. Hän retkahti ja joutui äsken yliannostuksen vuoksi sairaalaan.

Nyt Demi Lovato avautuu ensimmäistä kertaa yliannostuksen jälkeen riippuvuudestaan. Nainen on aina kertonut ongelmistaan avoimesti, mutta samalla hän myöntää, että mikään ei tule koskaan poistamaan addiktiota. Hän sanoo, että kyseessä on koko loppuelämän mukana kulkeva sairaus.

Instagramiin julkaistussa kirjoituksessa nainen kiittää faneja ja hänen tukenaan olleita ihmisiä. Artisti aikoo ottaa aikaa riippuvuuksista selviytymiselle vieroitushoidon avulla. Hän haluaa elää jälleen selväpäistä elämää.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on