Israelilainen mallikaunotar rannalla – kurvikas vartalo käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Hofit Golan herätti vuosikymmenen alussa huomiota myös kotimaansa ulkopuolella, mutta sittemmin hän on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa. Nyt hän on astellut jälleen julkisuuteen, kun kaunotar nähdään paparazzien upeissa bikinikuvissa.

Tällä kertaa paparazzit ikuistivat Hofit Golanin, kun hän oli nauttimassa aurinkolomastaan julkkisten suosiman St. Tropezin Club 55:lla. Yllään hänellä oli punavalkoiset bikinit.

Hofit Golan on israelilainen malli, seurapiirijulkkis ja tv-juontaja. Nykyään Lontoossa asuva neitokainen on nykyään tuttu näky lukuisista gaalajuhlista ympäri Eurooppaa. Tähteä on kuvailtu mediassa muun muassa Israelin vastaukseksi Paris Hiltonin kaltaisille seurapiirikaunottarille.

Splash
Splash
Splash
Splash