Lindsay Lohan työskentelee ravintolapromoottorina – antoi nimensä yökerholle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauas on tultu siitä, kun näyttelijä Lindsay Lohan nähtiin viimeksi valkokankaalla elokuvaroolissa. Nainen on nyt antanut nimensä kreikkalaiselle yökerholle. Hän on toiminut myös ravintoloiden promoottorina.

Hiljaiseloa julkisuudesta pitänyt 31-vuotias Lindsay Lohan on antanut suostumuksensa Mykonosin saarella sijaitsevalle yökerholle, että baari saa käyttää nimeä Lohan Beach House. Page Six -lehden mukaan ravintolan avajaisia juhlittiin viime viikonloppuna. Lindsay Lohan on toiminut ravintolapromoottorina aiemmin myös Ateenassa.

Päihdeongelmista kärsinyt Lindsay Lohan on kertomansa mukaan löytänyt rauhan elämäänsä muutettuaan pois Yhdysvalloista. Nainen on kiertänyt viime vuosina ympäri maailmaa. Hänen viimeisin esiintymisensä kameran edessä oli vakuutusyhtiln mainoksessa.