Michelle Williams salaa naimisiin – mies on suosikkimuusikko

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Heath Ledgerin leski, Hollywood-tähti Michelle Williams, on löytänyt uuden rakkauden elämäänsä. Hän on paljastanut menneensä salaa naimisiin muusikko Phil Elverumin kanssa.

Yhteisen ystävän kautta tutustunut pari meni naimisiin New Yorkin osavaltion Adirondackin vuoristossa. Phil Elverum tunnetaan indie-folkia soittavasta musiikkiprojektistaan Mount Eerie.

Kummankin tähden elämää on varjostanut puolison traaginen kuolema. Williamsin entinen puoliso Heath Ledger menehtyi vuonna 2008 lääkkeiden yliannostukseen. Elverumin vaimo, muusikko Genevieve Castree, puolestaan kuoli vuonna 2015 syöpään.

Michelle Williams nousi kuuluisuuteen Dawson’s Creek -teinisarjan myötä. Sittemmin hän on näytellyt elokuvissa kuten My Week With Marilyn, Blue Valentine ja Suljettu saari. Seuraavaksi tähti nähdään valkokankaalla Venom-elokuvassa.