Mitä ihmettä? Popkaunotar Sinitta partaisena – ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemoguli ja monimiljonääri Simon Cowellin rakkaana viime vuosina tunnetuksi tullut poptähti Sinitta oli 1980-luvun loppupuolella yksi maailman suosituimmista discotähdistä. Hänen uransa kulta-aikojen jälkeen hittilistat eivät ole enää kutsuneet, mutta siviilissä Sinitta elää hulppeaa elämää.

Sittemmin Simon Cowellista jo eronnut Sinitta nähdään nyt erikoisessa valeasussa, sillä nyt hänet kuvattiin Britanniassa X Factorin lehdistötilaisuudessa peruukki päässään ja kasvot huonolaatuisen tekoparran peitossa. Neitokaisen mukaan hän oli pukeutunut Simon Cowelliksi. Päähuomion varasti kuitenkin kaula-aukko, sillä Sinitta ei ollut pukenut lainkaan rintaliivejä.

Sinitta ja Simon Cowell tapailivat toisiaan on-off-tyylillä 20 vuoden ajan. Nainen joutui tekemään abortin, josta aiheutunutta tuskaa hän kertoi lääkinneensä koiranpennulla. Eronsa jälkeen Sinitta kertoi järkyttyneensä uutisista, että Cowell on tulossa isäksi, koska mies oli aiemmin kertonut hänelle, ettei halunnut lapsia.

Splash
Splash
Splash