Aviomies soitti hätänumeroon – vaimo kuorsasi liian kovaäänisesti!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kumppanin liian kovaääninen ja hereillä pitävä kuorsaus on monille tuttu ongelma. Kyseessä ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvä syy soittaa hätänumeroon.

Iso-Britannian Midlandsin poliisi on paljastanut saaneensa soittoja väsyneeltä aviomieheltä hänen vaimonsa kovaääniseen kuorsaukseen liittyen. Mies kuvailee vaimon kuorsauksen kuulostavan moottoripyörältä, eikä hän enää tiedä mitä tekisi asian laita.

Twitterissä julkaistulla ääniraidalla miehelle todetaan, etteivät poliisit voi mitään miehen hätätilanteelle. Häntä kehotetaan kokeilemaan toisessa huoneesa nukkumista.

Kovaäänisen ja vaikean kuorsaamisen taustalla saattaa joissain tilanteissa olla terveysongelma. Mikäli se ei kuitenkaan aiheuta akuuttia ongelmia kuten hengityskatkoja, ei hätänumeroon soittaminen ole suositeltavaa.