Mies ei tykännyt pomosta – pani spermaa vesilasiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 62-vuotias Robert Tyson oli kyllästynyt nasipuolisen toimistopäällikön esimiestaitoihin ja johtamistyyliin. Mies päätti kostaa naiselle kaatamalla hänen vesilasiinsa siemennestettä. Jekku ei onnistunut.

Robert Tyson oli hiippaillut 37-vuotiaan johtajan toimistoon ja kaatanut purkista spermaa naisen vesilasiin. Päällikkö huomasi välittömästi oudon hajun ja maun lasissaan ja näki vedessä kelluneen valkoisen töhnän. Tämä oli jo toinen kerta, kun nainen huomasi jonkun kajonneen hänen vesilasiinsa.

Valvontakameramateriaali osoitti, että asialla oli ollut potilasasiakirjoja työkseen skannannut Robert Tyson. Hän oli kaatanut spermaa naisen lasiin kahteen eri otteeseen.

Mies erotettiin välittömästi ja hän joutuu odottamaan oikeudenkäynti seurantalaitteella varustettuna. Tuomari määräsi myös, että Tyson ei saa olla entisen toimistopäällikkönsä kanssa tekemisissä, The Smoking Gun

Poliisi
uutisoi.