Festareiden ulkokäymälässä sisäänkäynti salaisiin reiveihin – Bajamaja-Narnia!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesäfestivaalien bajamajoissa tekee harvemmin mieli viettää ylimääräistä aikaa, mutta erään taannoisen konemusiikkitapahtuman käymälässä saattoi käydä toisin. Bajamajasta löytyi sisäänkäynti salaisiin bileisiin.

Iso-Britannian Mordenissa järjestettyjen Eastern Electrics -festivaalien vihreiden bajamajojen keskellä oli yllättäen sininen käymälä. Likaisen vessan sijaan sen sisältä paljastui salainen rave-huone. Näky ikuistettiin Twitterissä sittemmin levinneeksi videoksi.

– Se on kuin Narnia mutta bajamajassa, eräs Twitter-käyttäjä vastasi videoon.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun musiikkifestivaalien ulkokäymälä on paljastunut sisäänkäynniksi salabileisiin. Vastaavanlainen tempaus on toteutettu esimerkiksi Budapestin Sziget-festivaaleilla.