Katie Pricen uusi toyboy on herrasmies – maksaa auliisti kustannukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on aina ollut epäonninen rakkauselämänsä suhteen. Naisen kolmas aviomies osoittautui kaikista katalimmaksi, sillä hän petti naista Katien parhaan kaverin ja jopa lastenhoitajan kanssa.

Nyt 41-vuotias Katie Price on iskenyt itselleen nuoren ja komean Kris Boysonin. Mies on saanut heti Katie Pricen fanit varpailleen, ja ihmiset ovat väittäneet miehen hakevan vain kuuluisuutta povipommin poikaystävänä. Samalla miehen on epäilty jahtaavan naisen omaisuutta.

Kris Boyson vastasi Instagramin kautta väitteisiin, että on sen verran herrasmies ja vanhanaikainen, että ei anna naisten maksaa laskuja heidän yhteisistä ravintolailloistaan. Viiden lapsen äiti Katie Price vaikuttaa 29-vuotiaan kuntovalmentajan kanssa onnelliselta.

“KP, Do you love me? Are you riding?” 🎵

A post shared by Kris Boyson (@krisboyson) on

Strongest girl I’ve ever met! ❤️🙏🏼

A post shared by Kris Boyson (@krisboyson) on

“No, you copied me” ⚫️🔴

A post shared by Kris Boyson (@krisboyson) on