MTV: Jari Sillanpään huumeringissä työnnettiin huumevirtsaa peräsuoleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka keväällä huumeiden hallussapidosta Helsinki-Vantaan lentokentällä kiinni jäänyt laulaja Jari Sillanpää asteli oikeudenkäyntiin, jossa häntä syytettiin kahdesta huumausainerikoksesta. Sillanpää myönsi molemmat syytteet oikeaksi.

Syyttäjä vaatii Jari Sillanpäälle yli vuoden vankeustuomiota, joka voidaan määrätä myös ehdollisena. Kerroimme jo keväällä miten laulajan asianajaja myönsi Sillanpään hankkineen yhteensä 110 grammaa metamfetamiinia. Huumemäärästä voisi saada yli tuhat käyttöannosta.

Asiasta uutisoinut MTV paljasti nyt, että Sillanpään huumeringissä huumeiden käyttötapa oli hyvin poikkeuksellinen. Metamfetamiinia käytettiin nimittäin ensin peräsuoleen työnnettynä. Tämän jälkeen huumeiden käyttö jatkui vähintään yhtä erikoisena, sillä huumeidenkäyttäjän virtsa otettiin talteen ja työnnettiin peräsuoleen. Tällöin huumeet käytettiin mahdollisimman tehokkaasti.