Pariskunta rakasteli parkkipaikalla – poliisi pidätti housut kintuissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Minnesotassa sijaitseva Walmart-kauppakeskus on kerännyt huomiota mediassa, koska sen parkkipaikalla oli innostuttu eroottiseen kanssakäymiseen julkisesti. Silminnäkijä soitti poliisille.

Iltayhdeksän aikaan supermarketin parkkipaikalle saapunut poliisimies löysi 32-vuotiaan Shantell Nein makaavan kuljettajan penkillä vartalonsa alaosa paljaana. Hänen haarojensa välissä oli aviomies, 32-vuotias Frank Nei. Mies antoi naiselle oraaliseksiä.

Frank Nei oli niin ikään laskenut shortsinsa nilkkoihin. Poliisi koputti auton ikkunaan ja pyysi paria lopettamaan aktinsa. Vuorokauden ympäri auki olleen Walmartin parkkipaikalla muhinoinut pariskunta on ollut aiemminkin tekemisissä poliisiviranomaisten kanssa, The Smoking Gun paljastaa.