Jessica Alba kuvattiin New Yorkissa – tältä seksisymboli näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Michael Bayn legendaarinen Bad Boys, eli Pahat pojat -elokuva on pian saamassa oman spinoff-sarjansa. Will Smithin ja Martin Lawrencen esittämien päähenkilöiden sijaan sarja kertoo kahdesta naispoliisista, ja sarjan tähdeksi kiinnitettiin taannoin myös takavuosien seksisymboli Jessica Alba.

Jessca Alba tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten Sin City, Pienin painajainen perheessä ja Fantastic Four. Hän nousi kuitenkin maailmanmaineeseen Dark Angel -sarjan myötä.

Albasta tuli nopeasti suosittu kaunotar, joka äänestettiin useasti myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Viime vuosina hän on viettänyt hiljaiseloa perheensä kanssa. Nyt hänet kuvattiin ostoksilla New Yorkissa.

Splash
Splash
Splash
Splash