Kim Kardashian katuu kuopuksen nimeä – kutsuu aina lempinimellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapsikatras kasvoi tammikuussa uudella tulokkaalla, kun sijaisynnyttäjä saattoi maailmaan Chicago-nimisen tyttövauvan. Lapsen nimi on Kim Kardashianin mielestä hieman liian pitkä.

Chicago in Kanye Westin kotikaupunki. Se on myös pariskunnan kolmannen lapsen nimi, mutta Kim Kardashian kutsuu tytärtään nimellä Chi. Lempinimi lausutaan samalla tavalla kuin englannin kielen sana ”shy”. Lapsi saa itse aikanaan päättää, käyttääkö mielummin Chicago vai Chi-nimeä.

Kim ja Kanye olivat suunnitelleet tytön varalle myös muita nimivaihtoehtoja, kuten Rei ja Jo, mutta hän ei pariskunnan mukaan näyttänyt kummaltakaan. Rei olisi ollut Kanye Westin Ray-isän mukaan ja Jo Kimin isoäidin Mary Jon mukaan. Kim Kardashian pohti nimiasioita blogissaan.

Best friends for life!!!! 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on