Kylie Jenner täytti 21-vuotta – povi haki vertaistaan Kim Kardashianista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormin helmikuussa. Eilen illalla tuore perheenäiti juhlisti 21-vuotiassynttäreitään näyttävästi yhdessä julkkisperheensä jäsenten ja ystäviensä kanssa. Mukana juhlissa olivat myös isosisko Kim Kardashian ja tämän aviomies Kanye West.

Kylie saapui Los Angelesin Craigs-ravintolassa järjestettyihin juhliinsa antavalla kaula-aukolla varustetussa vaaleanpunaisessa mekossa, ja isosisko Kim asteli juhliin samanvärisessä erittäin niukassa minimekossa. Kylien ja Kimin kurvit haastoivat toisensa tyylikkäästi.

21-vuotias Kylie Jenner julkaisi taannoin 110 miljoonan Instagram-faninsa iloksi kuvia, jotka hänestä oli ikuistettu kattoterassilla Pariisissa. Kyliellä oli yllään neonvihreä pitkä hame ja toppi, joka paljasti naisen timmin keskivartalon. Aiemmin Kylie oli myöntänyt, että hän ei ole kuntoillut kertaakaan synnytyksen jälkeen.

Splash
Splash
Splash
Splash