Star Wars -tähti ehdottaa: Korvatkaa Trumpin Walk of Fame -tähti Carrie Fisherin tähdellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa pohditaan parhaillaan, pitäisikö Walk of Fame -nimelläkin tunnetulla Hollywood Boulevardilla sijaitseva Donald Trumpin tähti poistaa. Tilalle on jo ehditty ehdottaa edesmenneen Star Wars -näyttelijän tähteä.

Star Wars -elokuvissa Luke Skywalkeria esittäneen Mark Hamillin mukaan Trumpin tähti voitaisiin korvata Carrie Fisherin tähdellä. Fisher esitti suositussa elokuvasarjassa prinsessa Leiaa.

– Mitä jos korvaisimme Trumpin jollain, joka todella ansaitsisi sen? Kuten Carrie Fisherillä?, Mark Hamill twiittasi.

West Hollywoodin kaupunginvaltuusto ilmoitti taannoin vieväänsä eteenpäin ehdotuksen Trumpin Walk of Fame -töhden poistamiseksi. Tähti on toistuvasti joutunut ilkivallan kohteeksi ja jopa vienyt asiakkaita lähistön liiketiloilta.