Nyt tehdään hittikakku vesimelonista – terveellinen ja raikas valinta!

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Vesimeloni on virallisesti rakenteeltaan marja, vaikkakin sitä pidetään yleisesti hedelmänä. Hellekesän trendikkäimmäksi herkuksi on nyt muodostunut vesimelonista ja muista hedelmistä rakennettu kakku, joka on periaatteessa jättikokoinen hedelmäsalaatti.

Vesimeloni ja kesä kuuluvat yhteen. Pinterest ja Instagram on nyt täyttynyt vesimelonikuvista, joissa hedelmäviipaleita on ladottu kerroksittain kakun muotoon. Kerrosten väiin on pantu muita hedelmiä ja marjoja, kuten kiivejä, mansikoita, päärynää ja mustikoita. Tällainen kakku on sekä raikas että terveellinen.

Vesimelonikakkuja voi valmistaa esimerkiksi syntymäpäiville tai lastenkutsuille. Koristeluun voi käyttää myös maustamatonta jugurttia, mikäli haluaa maitotuotteita pehmentämään makukavalkadia. Alle on kerätty kuvia Instagramista.

#watermeloncake #ididitbymyself

A post shared by Serena Treworgy (@serenaelizabethroh) on