120 kiloa kannabista löytyi salaattikuormasta – katukauppa-arvo jopa miljoona dollaria

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pysäytti aamuvarhaisella salaattikuormaa kuljettaneen traktorin perävaunuineen Yhdysvaltojen Indianassa. Viranomainen pani merkille traktoria kuljettaneiden miesten olemuksen ja halusi tutkia perävaunun sisällön. Poliisi löysi jättisatsin kannabista.

Putnamin piirikunnan paikallinen uutiskanava WTHR raportoi poliisin löytäneen peräkärryyn pakatun lehtisalaatin alta yhteensä 118 kiloa vesiviljeltyä kannabista tavallisen liikenneratsian yhteydessä. Kannabiksen katukauppa-arvo on arviolta miljoona dollaria, eli noin 880.000 euroa.

Traktori oli lasteineen matkalla Coloradosta Floridaan. Poliisi pidätti kaksi floridalaista miestä, 33-vuotiaan Jorge Blanco-Diazin ja 40-vuotiaan Adan Labanino Delacruzin. Heidät on toimitettu Putnamin piirikunnan vankilaan.