Anaalitorakka ja palsternakkadildo? Seksikaupan oudoimmat toiveet paljastettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan suurin seksivälinevalmistaja Lovehoney on listannut omituisimmat haut nettisivuillaan. Asiakkaat ovat muun muassa etsineet sivustolta seksileikkeihinsä anaalitorakkaa ja palsternakkadildoa.

Ensimmäiset vibraattorit kehitettiin aikoinaan lievittämään naisten hysteriaa. Lääkärit olivat aiemmin antaneet naisille orgasmeja käsillä, mutta niiden väsyessä valjastettiin sähkökäyttöiset vibraattorit hoidon apuvälineiksi.

Seksivälinemarkkinat ovat nykyisin kukoistava bisnes, sillä ihmiset haluavat maustaa makuuhuone-elämäänsä rikkaammaksi.

Ihmiset ostavat liukuvoiteiden ja seksikkäiden asujen lisäksi penisrenkaita, dildoja, vibraattoreja ja anustappeja. Lovehoney listasi 101 oudointa ja hauskinta asiaa, mitä ihmiset ovat hakeneet sivustolta.

Mukana on kekseliäitä versioita tavallisista seksivälineistä, mutta selkeästi myös väärään hakukenttään eksyneitä lausekkeita.

Outojen asioiden joukossa on miehille tarkoitettu tekovagina, joka on varustettu liekinheittimellä. Listalle on päässyt myös polkupyörän satulaan asennettava dildo, kolmen punnan tekotissit, alushousut anteeksi-tekstillä, Darth Vader -kondomit, spermasta valmistetut meikit, Family Guy -seksinukke sekä ”silikoninen aloittelijoille tarkoitettu peppulelu, jonka vaimo voi panna ahteriinsa kotitöiden ajaksi ilman, että lelu putoaa pois”.