Meikitön ja onnellinen! Drew Barrymoren somekuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Drew Barrymore tunnetaan näyttelijänä ja myös kosmetiikka-alan yrittäjä perustettuaan oman FLOWER Beauty -luonnonkosmetiikkasarjansa. Nainen erosi edellisestä aviomiehestään Will Kopelmanista vuonna 2016 ja on jälleen astunut sinkkumarkkinoille. Nyt Barrymore ihastuttaa somekuvallaan.

Nyt Drew nähdään poseeraamassa Instagramissa luonnollisen meikittömänä. Hän kertoo ottaneensa vaarin viisaampien neuvoista ja ryhtyneensä toteuttamaan neuvoja. Meikitön näyttelijätär on saanut kuvallaan suuren suosion, ja kuva on saanut päivässä jo lähes 500.000 tykkäystä.

#summer Happy and taking the advice of the wise ones. Somehow things are being put into practice.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Eronsa jälkeen 43-vuotias Drew Barrymore ryhtyi kuvaamaan Santa Clarita Diet -televisiosarjaa. Hän ehdotti ohjaajalle voisiko hän sarjan aikana muuttaa rooliaan epäitsevarmasta itsevarmaksi naiseksi ja pudottaa kuvausten aikana noin 10 kiloa painoaan. Tämä sopi ohjaajalle, minkä jälkeen nainen alkoi töihin.

Kuvausten ajan Drew Barrymore söi lähinnä vegaanista ruokaa ja treenasi paljon. Hän onnistui tavoitteessaan, mutta päätti päästää kuitenkin kaikesta kontrollista irti heti kuvausten päätyttyä. Nainen lihoi takaisin ja alkoi kuulemaan kommentteja painostaan omilta ystäviltään ja perheeltään.