Floridalainen mies esitti eroottista tanssijaa – pihviravintolan asiakkaat eivät arvostaneet

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun aloitamme artikkelin sanoilla: ”Floridalainen mies…”, niin moni arvaa, että tulossa on vähintääkin omituinen tarina Yhdysvaltojen auringonpaisteen osavaltiosta. Tällä kertaa niemimaalla sijaitsevassa ravintolassa on nähty humalaisen James Dylan Jordanin striptease-esitys.

Jami ja Christopher Carpenter olivat nauttimassa sunnuntai-illallista japanilaisessa Kobe-pihviravintolassa Floridan Clearwaterissa. Yhtäkkiä pariskunnan eteen pelmahti 24-vuotias James Dylan Jordan, joka alkoi tanssia eroottisesti Jami-vaimon lähellä. Humalassa ollut tanssija aloitti myös vaatteidensa riisumisen.

Jami pyysi James Dylan Jordania lopettamaan ja poistumaan ravintolasta. Jordan vastasi naiselle ilkeään sävyyn haukkuen häntä läskiksi. Lisäksi erottista tanssia harjoittanut mies uhkasi tapella hänen aviomiehensä, Christopher Carpenterin kanssa.

Aiemmin huumausainerikoksista tuomittu Jordan pidätettiin ja vietiin putkaan, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi