Maailman paras työ! Mies soittelee lottovoittajille kertoakseen miljoonavoitoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jos maailman parhaita ammatteja ryhdyttäisiin listaamaan, niin todella korkealle sijoittuisi työ, jossa tehdään ihmisiä onnelliseksi. Australialainen Matt Hart on juuri sellaisessa, sillä hän soittelee työkseen lottovoittajille ja kertoo heidän olevan miljonäärejä.

Splash

The Lott -peliyhtiölle työskentelevä Matt Hart sulkeutuu aamuisin äänieristettyyn työhuoneeseensa, josta käsin hän soittelee lottovoittajille ja kertoo heille hyvät uutiset. Vuodessa Hart tekee kertomansa mukaan noin 700 voittopuhelua, joiden aikana käydään usein läpi koko tunneskaala.

Joskus ilouutisen saaja on liian yllättynyt puhuakseen lainkaan ja ajoittain soittajaa ei uskota, vaan hänen oletetaan pilailevan. Suurin Matt Hartin ilmoittama voittosumma on ollut 50 miljoonaa dollaria. Miehen itsensä mukaan hänen työnsä on maailman paras.