90210-sarjan mallikaunotar riisuutui – sitten paljaalle iholle siveltiin mutaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tulleen AnnaLynne McCordin pikkusisko Rachel McCord on viime aikoina ollut otsikoissa siskoaan enemmän, sillä hänestä on muodostunut eräs Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden seuratuimmista kaunottarista. Nyt Rachel on ikuistettu näyttävissä kuvauksissa.

Malliuralla kovasti jalansijaa parhaillaan hakeva Rachel McCord on nyt saanut kiinnityksen toimia Promise Cosmeticsin tuotteiden mainoskasvona, ja kuvaukset järjestettiin eilen sunnuntaina. Hollywoodissa sijaitsevan talon katolla Rachel riisui vaatteensa, jonka jälkeen hänen ihonsa peitettiin mudalla rohkeita kuvia varten.

Rachel McCordista on tulossa isosiskonsa veroinen julkkiskaunotar, ja viime aikojen paparazzikuvien ja muiden julkisten suoritusten perusteella siihen on kaikki mahdollisuudet. Viime kuukausien perusteella näyttää siltä, että perheessä pikkusisko on vienyt isomman sisarensa valtikan perheen kuumimpana mallikaunottarena.

Splash
Splash
Splash
Splash