Söpö näky Rooman Google Street Viewissä – jotain karvaista nenä kiinni linssissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurimman hakukoneyhtiön Google Maps lienee nykyisin maailman ylivoimaisesti suosituin karttapalvelu. Google Street View -palvelussa käyttäjät voivat katsella maisemia katutasolta 360 asteen näkymällä. Google on kuvannut palveluun näkymiä yli 39 maasta ja 3.000 kaupungista.

Nyt netissä leviää hauska video Rooman keskustasta löytyvästä Googlen Street Viewin otoksesta. Ilmakuvasta katutasoon päin lähenevä kuvakulma paljastaa lopulta suloisen pällistelijän Googlen kamerassa. Kuvaan on päässyt kameraa suu auki haisteleva kissa.

Google Street View aloitti palvelunsa vuonna 2007. Japanissa tavallisen kuvakulman lisäksi tarjotaan näkymiä koiran näkövinkkelistä kuvattuna. Katu- ja ympäristökuvauksia suoritetaan autojen lisäksi kävellen, veneillä, moottorikelkoilla ja sukellusveneillä.

Surprise Feline on Google Maps

"I can't believe I found this on Google Maps…" Wait for it 😂😂😂

Publiée par VT sur Lundi 13 août 2018