Brittituristi haluaa rahat takaisin: ”Espanjassa oli liikaa espanjalaisia”

Matkailu · Terhi Piiroinen

Brittiläinen 81-vuotias Freda Jackson säästi vuoden ajan rahaa pienestä eläkkeestään unelmiensa Espanjan lomaa varten. Naisen reissu päättyi kuitenkin kyyneliin, koska lomakohteessa oli hänen mukaansa liikaa espanjalaisia. Hän teki asiasta kirjallisen valituksen.

Espanjana Benidormissa kahden viikon lomaa viettänyt Freda Jackson haluaa rahansa takaisin tai uuden loman matkatoimisto Thomas Cookilta. Poseidon Playa -nimisessä hotellissa yöpynyt nainen järkyttyi, koska samassa hotellissa oli niin paljon espanjalaisia lomailijoita. Freda kysyy, miksi espanjalaiset eivät voineet mennä muualle lomalle?

Naisen mukaan kotimaansa matkailijat olivat käyttäytyneet törkeästi. Lisäksi hotellin ohjelmatarjonta ja ruoka oli keskittynyt liikaa espanjalaisiin antimiin. Matkatoimisto on antanut naisille 566 punnan hyvityksen matkasta, Metro-lehti uutisoi.