Cheek yllättää! Julkaisee ensimmäisen kokoelmalevynsä – tässä massiivinen biisilista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin sooloartisti Cheek jättää jäähyväiset faneilleen Lahden Mäkimontussa 24. – 25. elokuuta. Sitä ennen hän julkaisee uransa ensimmäisen kokoelmalevyn nimeltään Timantit on ikuisia. Albumille on kerätty Cheekin uran isoimmat hitit.

Cheek, Tammerfest 2018, Kuva: Stara

– Tätä biisilistaa tehdessä tuli muisteltua matkaa, joka on tullut kuljettua. Kaikki kappaleet liittyvät määrättyihin elämänvaiheisiin, ja niiden kautta tulen aina muistamaan tärkeimmät hetket uraltani ja tähän astisesta elämästäni, Jare summaa.

Cheek on myynyt uransa aikana yli 500.000 albumia. Niistä myydyin on Kuka muu muka yli 160.000 kappaleen myynnillä. Kultasinglejä hänellä on järisyttävät 52 kappaletta, mikä on enemmän kuin kenelläkään muulla artistilla Suomessa. Keikkoja hän on tehnyt urallaan yli 1.200. Kokoelmalevy julkaistaan digitaalisesti 17. elokuuta ja CD:llä viikkoa myöhemmin.

Timantit on ikuisia -kokoelmalevyn kappaleet

Timantit on ikuisia

Sokka irti

Kuka muu muka

Liekeissä

Jos mä oisin sä

Äärirajoille

Syypää sun hymyyn (feat. Yasmine Yamajako)

Parempi mies (feat. Samuli Edelmann)

Jossu (feat. Jukka Poika)

Räplaulajan vapaapäivä (feat. Brädi ja Pappa)

Tuhlaajapoika (feat. Tasis)

Anna mä meen (feat. Jonne Aaron)

Sä huudat

Mitä tänne jää

Avaimet mun kiesiin

Jippikayjei

Liiku

Sillat (feat. Ilta)

Keinu

Kyyneleet (feat. Sami Saari)

Valot sammuu

Me ollaan ne Part 2

All Good Everything

Enkelit