Kasaritähti Spagna teki upean paluun – tältä näyttää nykyisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvun suurimpiin poptähtiin Euroopassa lukeutui italialainen Spagna, jonka vuonna 1987 ilmestynyt esikoisalbumi Dedicated to the Moon nousi nopeasti kaikkien aikojen suurimpien italodisco-albumien kärkikaartiin. Levyn singlet Easy Lady ja Call Me muodostuivat kansainvälisiksi jättihiteiksi.

Splash

Viime vuosina 63-vuotias Spagna, koko nimeltään Ivana Spagna, on julkaissut uusia albumejaan tasaisesti välillä jopa vuoden välein. Tällä hetkellä tuorein täyspitkä on kuitenkin julkaistu vuonna 2012. Vuonna 1995 Spagna nousi parrasvaloihin levytettyään Leijonakuningas-teemakappaleen.

Nyt Spagna on tehnyt upean paluun esiintymislavoille, kun hän esiintyi viikonloppuna Italian Giulianovassa järjestetyssä konsertissa. Keikkasetissä oli tutut kasariklassikot sekä uudempaa tuotantoa muun muassa Leijonakuninkaasta.