Tragedia festareilla! Katsomo romahti mereen – yli 300 loukkaantunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koillis-Espanjassa sijaitsevassa Vigon kaupungissa tapahtui eilen vakava onnettomuus, kun kaupungin rannalla oli käynnissä tuhansien ihmisten O Marisquiño -musiikkifestivaali. Katsomona toiminut puusta tehty rakennelma romahti mereen kesken konsertin ihmiset mukanaan.

Splash

Tämän hetken tietojen mukaan 313 ihmistä on loukkaantunut, ja yhdeksän heistä vakavasti. Valtaosa vammoista on murtumia ja muun muassa haavoja päässä, jotka syntyivät useiden metrien pudotuksen seurauksena.

Ihmisiä putosi maan päälle, mereen, meressä olevien kivien päälle sekä toistensa päälle.

Splash

Onnettomuus tapahtui puolen yön aikaan, kun mallorcalainen räppäri Rels B oli aloittelemassa esiintymistään, espanjalainen El Confidencial -lehti uutisoi.

Kesken esiintymisen kuului kumea jyrähdys ja katsomo romahti hyvin nopeasti maan tasalle. Konsertti oli vasta alussa, joten uhrien määrä olisi ollut selvästi suurempi, jos katsomo olisi romahtanut hieman myöhemmin.

Kaupungin pormestari Abel Caballeron mukaan viranomaiset tutkivat onnettomuuden syytä.