Bailupaatti kuin festarit Itämerellä – bileristeilyllä mm. Nikke Ankara, Portion Boys, Pasi ja Anssi, Mäkki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bileristeilyt ovat saaneet viime vuosina Suomessa valtaisan suosion, ja markkinoilla on jo lukuisia menestyneitä juhlia Itämeren aalloilla. Tänä vuonna toistamiseen järjestettävä Bailupaatti on yksi niistä. MS Baltic Princess suuntaa laineille Turusta 29. – 30. syyskuuta.

Bailupaatti

Bailupaatilla esiintyvät muun muassa Nikke Ankara, Portion Boys, Pasi ja Anssi, Mäkki, Gabriel Lion, Kevin Tandu, Mansesteri & Squad. Mukana ovat myös Slim Mill ja Mista S. Bileristeily on siis kuin festarit Itämerellä. Liput Bailupaatille maksavat edullisimmillaan 49 euroa henkilöltä E-hytissä, ja niitä voi ostaa Matkavekan verkkopalvelusta.

Bailupaatin Stara VIP

Monien maissa järjestettävien festivaalien tavoin myös Bailupaatilla on Stara VIP, jonka liput myydään erikseen 19 eurolla kappale.

Stara VIP -lipun haltijoille järjestetään laivan discossa kello 21.00 – 23.00 erillinen Stara VIP -tilaisuutensa juomineen ja pikkusuolaisineen. Lisäksi Stara VIP –asiakkaat saavat luonnollisesti kaulaansa näyttävän Stara VIP -passin.