Playboy-malli ilmestyi huoltoasemalle – uimapuvussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan ja ihmisten tietoisuuteen nousee vuosittain vain pieni määrä uusia tulokkaita. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on Puolasta kotoisin oleva mallikaunotar Charlie Riina, joka on jo nähty Playboyn sivuilla.

Nyt Charlie Riina on ilmestynyt kuvauksissa poseeraamaan näyttävässä uimapuvussa huoltoasemalle Kalifornian Malibussa. Autoilijoilta hänen läsnäolonsa jäi tuskin huomaamatta.

Charlie Riina on kotoisin Puolasta, mutta hän muutti Kanadaan ollessaan vielä lapsi. Riina on näyttelijä ja malli, mutta suurelle osalle nainen on tunnettu somejulkkiksena hänen suositun Instagram-kanavansa kautta. Taannoin hän nousi kansainväliseksi julkkikseksi, kun kaunotar nimettiin Playboy-lehden vuoden Playmateksi.

Splash
Splash
Splash
Splash