Cowboy-bootsit taas muodissa! Näin puet tyylikkäästi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joillekin tulee cowboy-bootseista mieleen ainoastaan Raid-televisiosarjassa ollut rekkakuski ratsumies. Bootsit ovat kuitenkin tulleet muotiin, ja ne voi yhdistää trendikkäästi asukokonaisuuteen ilman, että näyttää teksasilaiselta karjapaimenelta.

Jos ei halua pukea jalkoihinsa perinteisiä lehmipojan tai -tytön suosikkijalkineita, voi vaihtoehtoisesti valita kengät, joissa on western-maailman viboja. Lyhytvartiset cowboy-bootsit on kuitenkin helppo helppo yhdistää hameiden ja mekkojen kanssa. Lisämausteen asukokonaisuuteen saa farkkutakilla.

Mikäli suosii kuviollisia, kuten käärmennahkabootseja, kannattaa muu asukokonaisuus pitää hillittynä. Ylipolven ylettyvät saapikkaat sopivat erinomaisesti esimerkiksi legginssien ja reiteen asti ylettyvän takin kanssa pidettäviksi. Bootsivalikoima on nyt suuri, joten jokainen löytää varmasti suosikkiversionsa.