Mitä kosmetiikkaa käsimatkatavaroihin? Kauneusasiantuntija antaa vinkit

Matkailu · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan Youtubessa omaa kauneusaiheista lifestyle-videoblogia pitävä Claire Ashley on antanut vinkkejä, mitä kosmetiikkatuotteita kannattaa ottaa matkoille mukaan ja miksi. Hän esittelee valitsemansa tuotteet Love Your Selfie -videojulkaisussa.

Ruumaan menevään matkalaukkuun voi pakata hieman enemmän kosmetiikka- ja hygieniatarvikkeita mukaan. Claire Ashley vinkkaa nyt tuotteita, joita kannattaa panna mukaan käsimatkatavaroihin, jotta ulkonäköä voi huolitella helposti jo ennen kohteeseen saapumista. Ensimmäisenä hän listaa kuivashampoon.

Matkustaminen saa hiukset usein näyttämään likaisilta, joten kuivashampoo pelastaa ulkonäköä pienessä hetkessä. Ulkonäön lisäksi kuivashampoo raikastaa päänahan oloa. Mukaan kannattaa myös pakata sävyttävä ja suojakertoimilla varustettu päivävoide. Monen pienen luomivärin sijaan kannattaa pakata mukaan paletti, jossa on useita sävyjä ja kiiltoa sekä mattaa.

Muutama sivellin ja ripsien taivutin riittää reissuun viimeistelemään ulkonäköä. Käsimatkatavaroihin voi pakata mukaan myös huulipunan, jota voi käyttää myös poskien väriä korostamassa.