Nyt oli härkäinen tilanne! Poliisit jahtasivat sonnia ympäri kaupunkia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Irti päässyt rodeohärkä on aiheuttanut kaaosta Yhdysvaltojen Oklahomassa. Eläintä jahtaamaan jouduttiin lopulta lähettämään kokonainen poliisipartio.

Oklahoma Cityn poliisit saivat maanantai-iltana hälytyksen karjaeläimestä, joka oli paennut aitauksestaan. Rodeokäyttöön jalostettu härkä aiheutti vaarallisia tilanteita aggressiivisen käytöksensä vuoksi.

Erään paikallisen miehen kerrotaan joutuneen hyppäämään jokeen häntä kohti juosseen karjaeläimen edestä. Härkä myös hyökkäsi sitä seurannutta poliisiautoa kohti.

Verkossa levinneiltä videoilta nähdään, kunka poliisit yrittivät ajaa eläintä pois vilkasliikenteisiltä seuduilta. Paikallisen KTUL-uutissivuston mukaan härkä jouduttiin lopulta lopettamaan sen aggressiivisen käytöksen vuoksi.

 

Bull on the loose in Oklahoma City

Here's something you don't see everyday, even in a city know for a historic neighborhood called Stockyards City. These short clips show a bull on the run from the law passing the Oklahoma County Courthouse around 10:10 pm last night. Unfortunately it did not have a happy ending. Were told the bull later died, possible of a heart attack.

Publiée par Oklahoma County Sheriff's Office sur Mardi 14 août 2018