Unohda Super Soaker – Spyra One on uuden ajan vesipyssy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Super Soaker -vesipyssyt mullistivat hellepäiviä piristävät vesisodat kertaheitolla 1990-luvulla. Nyt vesipyssyjä ollaan jälleen päivittämässä nykyaikaan Spyra-nimisen yrityksen toimesta.

Spyra One -vesipyssyn väitetään tuovan vesisodat uudelle tasolle. Jatkuvan vesisuihkun sijaan ase ampuu vesiluodeiksi kutsuttuja purkauksia jopa yli seitsemän metrin päähän.

Vesipyssyssä on sisäänrakennettu pumppu, jonka ansiosta sen voi täyttää esimerkiksi altaassa tai ämpärissä 14 sekunnissa. Sen ansiosta pyssyä ei myös tarvitse pumpata erikseen. Spyra Onessa on jopa jäljellä olevan veden määrän ilmoittava digitaalinen näyttö.

Spyra hakee vesipyssylle parhaillaan joukkorahoitusta Kickstarter-sivustolla, jossa 57 tuhannen dollarin tavoite on ylitetty moninkertaisesti. Aivan kevyimmille kukkaroille Spyra One ei tosin sovellu, sillä sen hinta on sivustolla 115 euroa.