Aarre löytyi metsästä! Aerosmith-yhtyeen ensimmäinen keikka-auto

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockmaailman ikonisimpiin yhtyeisiin lukeutuvalla Aerosmithillä on takanaan poikkeuksellisen pitkä vuosikymmenten menestyksekäs ura, jonka aikana yhtyettä on kiidätetty esiintymään lukemattomilla kulkuneuvoilla. Tunnearvo lienee kuitenkin kohdallaan aivan ensimmäisessä keikka-autossa.

Kadonneeksi luultu keikka-auto on nyt yllättäen löytynyt metsästä. 1970-luvulla hylättyä vuosimallin 1964 International Harvester Metro -pakettiautoa ryhdyttiin etsimään History Channelin ohjelmassa American Pickers.

Etsintä oli menestyksekäs, sillä kulttuuriharvinaisuudeksi noussut menopeli löytyi lopulta Massachusettsin Chesterfieldistä.

Maanomistaja kertoi auton olleen hänen maillaan jo silloin kun hän osti alueen. Keikka-auton kyljessä on edelleen selvästi nähtävissä Steven Tylerin maalattu versio.

Autosta oli vuosikymmenten varrella kadonnut ovi, CBS News raportoi realitysarjan tapahtumista. Aerosmithin entinen kitaristi Ray Tabano vahvisti, että kyseessä on juuri yhtyeen aikoinaan käyttämä auto.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.