Nicki Minaj estottomana – povi pursui tiukasta topista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muhkeista muodoistaan tunnettu laulaja Nicki Minaj vitsaili äskettäin seurustelevansa räppäri Eminemin kanssa. Todellisuudessa 35-vuotias nainen on oikeasti sinkku ensimmäistä kertaa elämässään, ja hän on ottanut siitä kaiken irti.

Samaan aikaan Nicki Minaj on työstänyt myös uutta albumiaan, joka on nyt valmis. Popmaailman kurvikkaimpiin tähtiin lukeutuva Nicki Minaj on nyt juhlistanut uutta Queen-albumiaan näyttävästi esiintymisellään. Levynjulkaisukeikalla kurvitar esiintyi

Elle-lehden kansikuvaa koristava Nicki Minaj tunnustaa, että on seurustellut lähes yhtäjaksoisesti 15-vuotiaasta saakka. Nainen kehuu elävänsä nykyisin parasta mahdollista elämää vapaana naisena. Hän tuntee itsensä vahvaksi ja voimakkaaksi – lähes kaikkivoivaksi.

– Heti kun tajusin voivani elää, hengittää, syödä, nukkua, kävellä ja puhua myös ilman poikaystävää, jokin klikkasi sisälläni. Sinkuksi tuleminen oli yksi niistä asioista, jotka saivat minut tuntemaan oloni vahvaksi ja vaikutusvaltaiseksi, Nicki Minaj kertoo.

Splash
Splash
Splash
Splash