Kauneusleikkauksiin koukussa oleva Pixee Fox: ”Olen kaikkia muita aidompi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaissyntyinen Pixee Fox nousi julkisuuteen jokunen vuosi sitten ilmoitettuaan, että hän haluaa olla maailman ensimmäinen aidosti sarjakuvasankarilta näyttävä nainen. Tavallisen lapsuuden ruotsalaisperheessä elänyt nainen on etsinyt aina itseään, kunnes löysi tiensä plastiikkakirurgian pariin.

– Minusta itsestäni on tullut suurin taideteokseni, yli 200 ulkonäköä muokkaavassa toimenpiteessä tai leikkauksessa käynyt Pixee Fox kertoo ja vertaa kehoaan kalliiseen Ferrariin.

Jessica Rabbittia esikuvanaan pitävä nainen on poistattanut kuusi kylkiluutaan, suurentanut rintojaan, kohottanut takamustaan, muokannut korviensa ja leukansa muotoa sekä muuttanut silmiensä värin. Valitettavasti muovisen ulkonäön tavoitteleminen on vaikuttanut 26-vuotiaan Pixeen ja hänen perheensä väleihin. Hän asuu nykyisin Los Angelesissa managerinsa luona.

– Olen kuitenkin aidompi kuin monet kuviaan muokkaavat ihmiset sosiaalisessa mediassa. Minä kerron ja näytän suoraan sekä rehellisesti, minkälainen olen, enkä yritä esittää muuta, Pixee sanoo.