Rod Stewart julkaisee jo 30. studioalbuminsa – ei näe syytä lopettamiselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocklegenda Rod Stewart on ollut aktiivisesti uralla vuodesta 1961 saakka. 73-vuotias brittimuusikko ei ole aikeissa jäädä eläkkeelle. Hän ylläpitää terveyttään kuntoilemalla ja lastensa kanssa leikkimällä.

Englantilainen laulaja ja lauluntekijä Rod Stewart julkaisee pian 30. studioalbuminsa. Levy kantaa nimeä Blood Red Roses. Yli 50 vuotta musiikkia tehnyt mies ei keksi, miksi hänen tulisi lopettaa ura. Elämää vilkastuttavat ja rikastuttavat myös hänen kahdeksan lastaan.

Rod Stewartin aatelisnimi on Sir Roderick. Mies sai ritariarvonsa populaarikulttuurissa menestymisen ansiosta. Hän tuli tunnetuksi The Jeff Beck Group -yhtyeen riveissä. Mies suuntasi soolouralle vuonna 1969. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing ja Have I Told You Lately.