Varkaat veivät 100 000 dollarin arvosta nuudeleita

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Opiskelijat kykenevät tunnetusti elämään miltei pelkillä nuudeleleilla, mutta harva heistäkään kykenisi syömään niitä 100 000 dollarin edestä. Yhdysvalloissa tutkitaan parhaillaan rikosta jossa varkaalla on mitä ilmeisimmin ollut kovan luokan himo nuudeleihin.

Georgian Fayette Countyssa varastettiin Fox 5 -uutissivuston mukaan rekan perävaunu, joka oli täynnä ramen-nuudeleita. 16 metriä pitkä kuorma varastettiin sen oltua parkissa valtatien varrella sijaitsevan ruokakaupan edessä.

Nuudeleita oli vaunussa yhteensä 98 000 dollarin, eli noin 86 000 euron edestä. Valitettavasti tiedossa ei ole, minkä merkkisiä nuudeleita varkaan mukaan päätyi. Pusseja on kuitenkin täytynyt olla melkoinen määrä niiden yleisesti edullisesta hinnasta johtuen.