Kohukaunotar läpinäkyvässä asussa – nännien päällä vain teipinpalat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna sai runsaasti julkisuutta ollessaan parisuhteessa Rob Kardashianin kanssa. Pariskunta sai jopa omaa nimeä kantavan realityohjelman, jonka tuotanto lopetettiin riitaisan eron takia. Liitosta jäi yksi tytär ja kasa oikeustaisteluja.

Blac Chyna on pyrkinyt pysyttelemään julkisuudessa lähinnä rohkeiden asujensa merkeissä, ja niin hän on toiminut nytkin. Tällä kertaa Chyna nähtiin saapumassa Project Clubille Los Angelesissa läpinäkyvässä asussa, jonka alle nännien peitoksi oli pantu vain teipinpalat.

Kun Rob & Chyna -televisiosarja lopetettiin, aloitti E! -viihdeyhtiö uuden Kylie Jennerin tähdittämän Life of Kylie -nimisen televisiosarjan. Blac Chyna katkeroitui ja väitti, että Kylie Jennerin sarja vei hänen kuuluisuutensa ja tienestinsä Blac Chynan nenän edestä. Nyt nainen yrittää saada huomiota sosiaalisessa mediassa paljastelevilla otoksillaan.

Splash
Splash
Splash