Claudia Romani hiekkaleikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Äskettäin hän poseerasi yllättäen suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa sosiaalisessa mediassa.

Claudia Romani

Nyt Claudia on kuvattu Miamin South Beachilla, jossa hän kokeili miten lasten hiekkaleikit onnistuvat vielä hieman myöhemmällä iällä. Ohikulkijoiden katseet tosin tuskin suuntautuivat hänen hiekkaleikkien ansiosta, sillä Romani nautiskeli päivästään bikineissä.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash