Varkaat veivät 1 000 000 euron arvosta energiajuomia

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Belgiassa saatetaan lähipäivinä törmätä todellisissa energiajuomapärinöissä oleviin rikollisiin. Poliisit tutkivat nimittäin ammattilaisesti toteutettua varkautta, jossa Red Bull -juomaa katosi 300 lavan edestä.

Varkaat varastivat yhteensä 11 rekkalastillisen verran energiajuomaa Belgian ja Ranskan rajalla sijaitsevasta teollisuuskiinteistöstä. Varkaus kesti yhteensä 12 tuntia tekijöiden vieraillessa rikospaikalla useita kertoja.

– Vaikuttaa siltä, että 950 000 tölkille on annettu siivet, vitsaili Het Laatste Nieuws -sanomalehti viitaten juoman kuuluisaan sloganiin.

Varastettujen Red Bull -tölkkien arvo on yhteensä noin miljoona euroa. Paikalliset viranomaiset yrittävät parhaillaan tunnistaa epäiltyjä valvontakameran kuvista. Poliisin mukaan on mahdollista, että tekijät ovat saaneet sisäpiirin apua.