Ihmis-Ken asteli Big Brother -taloon – mukana myös kohuttu näyttelijätär

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmis-Ken, eli 34-vuotias brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves, muokkaa aktiivisesti kehoa kauneusleikkausten ja korsettitreenin avulla. Viime aikoina mies on onnistunut laihduttamaan 13 kiloa ketogeenisen dieetin avulla. Viikonloppuna hän aloitti uuden urakan astuessaan Big Brother -taloon.

Splash

Britanniassa alkoi uusi julkkisten Big Brotherin tuotantokausi, jossa myös Rodrigo ”Ihmis-Ken” Alves on mukana asukkaana. Hänen lisäkseen taloon asteli myös esimerkiksi kohuttu 67-vuotias näyttelijätär Kirstie Alley, joka on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä skientologian merkeissä.

Yli 60 kertaa plastiikkakirurgin toimenpiteisiin turvautunut Rodrigo Alves kertoi aiemmin sosiaalisessa mediassa laihtuneensa kahden kuukauden ketogeenisen dieetin avulla. Mies vietti koko viime kesän Marbellan kodissaan, mutta matkusti pari viikkoa sitten Lontooseen.

Splash