Kuinka kauan partavaahto kestää? Mies testasi ja kuvasi nettiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Omatoimitutkijat ovat kunnostautuneet nettivideoiden yleistymisen myötä. Nyt esittelemme muutaman vuoden takaisen videon, jolla nähdään Douglas Conlinin suorittama kotitesti partavaahtopurkin riittävyydestä.

Youtube-käyttäjä Douglas Conlin myöntää, että partavaahdon riittävyys riippuu siitä, kuinka usein partansa ajaa ja kuinka paljon käyttää vaahtoa parranajon yhteydessä. Hän otti testattavaksi Barbasol-nimisen partavaahdon. Hän itse käyttää vaahtoa päivittäin golfpallon kokoisen määrän verran.

Douglas Conlinin partavaahtopurkki kesti 255 päivää. Hän maksoi tuotteesta noin kaksi dollaria, eli 1,75 euroa. Toisin sanoen yksi parranajokerta maksoi Conlinille noin 0,007 euroa. Mies vertaa joka-aamuista parranajosessiota terapeuttiseen rutiiniin, mikä aiheuttaa hyvää mieltä koko päivälle.