Näin elämä muuttuu lasten saamisen myötä – huvittavat tilanteet videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen koomikko Troy Kinne huvitti aiemmin viraaliksi levinneellä videolla, jossa hän esitti kotona sotkevaa poikaystävää, joka luuli astioiden ja pyykkien peseytyvän taian voimalla. Nyt mies on tehnyt hauskan sketsin, jossa nähdään miten elämä perheen perustamisen jälkeen muuttuu.

Koomikko on jälleen tehnyt huvittavia ja melko osuvia havaintoja sekä arjesta lasten kanssa että ilman lapsia. Uusimmassa sketsissään hän vertailee miten elämä perheellisillä eroaa verrattuna aikuisiin, joilla ei ole vielä omia lapsia.

Videolla nähdään useita eri tilanteita, jotka ovat muuttuneet lasten saamisen jälkeen. Sinkut ovat väsyneitä juhlimisesta kun taas perheelliset aikuiset ovat väsyneitä lasten kanssa valvottujen öiden vuoksi. Moni pienten lasten vanhempi pystyy varmasti samaistumaan videolla näyteltyihin tilanteisiin, jotka ovat varmasti monissa perheissä tuttuja.