Uusi Vain elämää -kausi alkaa pian – tässä päivien järjestys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vain elämää -suosikkiohjelman yhdeksännen tuotantokauden artisteina nähdään Pyhimys, Evelina, Anne Mattila, Lauri Ylönen, Pepe Willberg, Ellinoora ja Tuure Kilpeläinen. Tänään on julkaistu perjantaina 7. syyskuuta alkavan kauden artistipäivien järjestys.

Kauden aloittaa Lauri Ylösen päivä. The Rasmus -yhtyeen keulakuvana maailmanmaineeseen noussut Lauri kirjoittaa musiikkia laajasti myös muille artisteille. Laurin päivänä artistijoukko tutustuu toisiinsa ja löytää nopeasti yhteisen sävelen. The Rasmuksen hittejä kuullaan suomeksi ja englanniksi.

Toisena nähdään Ellinooran päivä ja kolmantena Anna Mattilan päivä. Katso alta koko tuotantokauden päivien järjestys ja esityspäivät.

7.9. Lauri Ylösen päivä14.9. Ellinooran päivä21.9. Anne Mattilan päivä28.9. Pyhimyksen päivä5.10. Tuure Kilpeläisen päivä12.10. Evelinan päivä19.10. Pepe Willbergin päivä26.10. Jatkot-jakso