Ariana Grande Carpool Karaokessa – lauluäänestä kylmiä väreitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande julkaisi 17. elokuuta uuden Sweetener-nimeä kantavan albumin, jolta on aiemmin jo julkaistu hitit No tears left to cry ja God is a woman. Nyt 25-vuotias nainen pääsi James Cordenin vieraaksi suosittuun Carpool Karaoke -sarjaan.

Carpool Karaoke -videoilla kansainvälisesti tunnetut sooloartistit ja yhtyeet nousevat keskusteluohjelman juontajan James Cordenin auton kyytiin ja laulavat oman tuotantonsa kappaleita. Tällä kerralla miehen apukuskin paikalle nousi upeasta lauluäänestään tunnettu Ariana Grande.

Ariana Grande pääsi esittelemään auton kyydissä istuessaan hänen laajaa äänialaansa ja uskomattoman hyvää laulutekniikkaansa. Etenkin kun nuori tähti esittelee korkeimpia ääniään, katsoja saa väistämättäkin kylmät väreet kulkemaan pitkin koko kehoa.