Poista negatiiviset ihmiset elämästäsi – huomaat vaikutukset välittömästi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jokaisella on varmasti jossain elämäntilanteessa ollut lähipiirissään henkilö, jonka läsnäolo saa voimaan huonosti. Nämä ihmiset myrkyttävät ilmapiirin ja aiheuttavat mielipahaa. Kenenkään ei ole pakko sietää tällaisia ihmisiä lähellään. Heidät voi poistaa.

Yleisin ilmapiirin myrkyttäjä lienee satunnainen tuttava, jota ei tunne vielä kunnolla. Esimerkiksi ihastus saattaa muuttaa käyttäytymistään siten, että pian huomaa hänen vaikuttavan omaan mielialaan negatiivisesti. Myös ystävä voi osottautua asenteeltaan kaikesta valittavaksi tunnelman pilaajaksi, joka saa muutettua mukavankin päivän pohjamudassa rämpimiseksi.

Jopa oma sukulainen saattaa olla hankala ja ärsyttävä. Hänestä on voi olla vaikeampi päästä eroon, mutta hänen ei myöskään saa imeä energiaa. Tällöin kannattaa punnita, pystyisikö omalla käytöksellään vaikuttaa sukulaisen asenteeseen, Plenty Of Fish vinkkaa.

Jos oma kumppani aiheuttaa enemmän surua ja uupumusta kuin iloa ja onnea, kannattaa parisuhteen tilannetta harkita tarkkaan. Miksi hänen käytöksensä on sellaista kuin on? Työpaikoilla tapahtuva ilmapiirin myrkyttäminen vaikuttaa kaikkiin työntekijöihin. Asiaan on puututtava, jotta ongelmat eivät ala vaikuttaa liikaa työnjälkeen.