Rita Oran mekko paljasti sisältönsä – ei peittänyt oikeastaan mitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on julkaissut kuluneen vuoden aikana paljon uutta musiikkia, jonka myötä hän on myös keikkaillut ahkerasti ympäri maailmaa ja treenannut kuntosalilla uusia konserttejaan varten. Nyt kaunotar loisti punaisella matolla gaala-asussa, joka oli hyvin paljastava.

Rita Ora osallistui New Yorkissa järjestettyyn 2018 MTV Video Music Awards -gaalaan. 27-vuotias kaunotar oli pukenut ylleen mustan koristeellisen mekon, joka oli läpikuultavaa materiaalia ja paljasti näin ollen naisen alusasun kokonaan mekon alta.

Rita Ora on viime aikoina treenannut ahkerasti kuntosalilla ja pitänyt omasta hyvinvoinnistaan huolta, mikä näkyykin selvästi myös ulos päin. Nainen poseerasi itsevarmasti näyttävässä asussaan ja esitteli sen alta pilkistävää timmiä vartaloaan ylpeänä.

Splash News
Splash News
Splash News