Kuin Kim Kardashianin kaksoisolento! Vain kurvit erottavat toisistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin kanssa aikoinaan seurustellut ja samalla ongelmiin virkavallan kanssa joutunut mallikaunotar Chantel Jeffries on sittemmin onnistunut rakentamaan oman uran ilman tunnettua ex-poikaystäväänsä. Viime aikoina Jeffries on saanut jalkaa oven väliin julkkismaailmassa.

The Weekndin kanssa viime aikoina seurustellut Chantel on nyt osoittanut 2018 MTV Video Music Awards -gaalassa, että hän todellakin on kuin Kim Kardashianin kaksoisolento.

Ainoastaan hieman kurvikkaampi vartalo erottaa julkkisnaiset toisistaan. Näissä kuvissa Jeffries astelee New Yorkin Radio City Music Hallin punaiselle matolle.

Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash
Splash